Polední menu

12.listopad – 16.listopad

Pondělí

Maďarská fazolová (1,9)

  • Kuřecí prsíčko s dijonskou omáčkou, hranolky (1,7,9) 105,-
  • Hovězí na víně, bramborová kaše, zeleninový chips (1,7,9) 95,-
  • Směs listových salátů s grilovaným lososem, citrusový dresink, bageta (1,4) 159,-
  • Medailonky z vepřové panenky, dýňové pyré, grenaille (7,9) 189,-

Úterý

Hovězí vývar s játrovou rýží (1,3,9)

  • Trhané husí maso, bramborové noky, zelí z červené řepy (1,3,7,9) 105,-
  • Masové kuličky v rajčatové omáčce, těstoviny penne (1,3,9) 95,-
  • Směs listových salátů s grilovaným lososem, citrusový dresink, bageta (1,4) 159,-
  • Medailonky z vepřové panenky, dýňové pyré, grenaille (7,9) 189,-

Středa

Zeleninová (1,9)

  • Kuřecí paličky v BBQ marinádě s medem, salát coleslaw, pečivo (1,3,9) 105,-
  • Pečená krkovice na česneku, červené zelí, opečený bramborový knedlík ( 1,3,9) 95,-
  • Směs listových salátů s grilovaným lososem, citrusový dresink, bageta (1,4) 159,-
  • Medailonky z vepřové panenky, dýňové pyré, grenaille (7,9) 189,-

Čtvrtek

Ruský boršč (7,9)

  • Steak z vepřové kotlety, omáčka z modrého sýra, opečené brambory ( 1,7,9) 105,-
  • Krémové houbové risotto s parmazánem a rukolou (1,7,9) 95,-
  • Směs listových salátů s grilovaným lososem, citrusový dresink, bageta (1,4) 159,-
  • Medailonky z vepřové panenky, dýňové pyré, grenaille (7,9) 189,-

Pátek

Drůbeží vývar s masem a nudlemi (1,3,9)

  • Boloňské lasagne, salátek (1,3,7,9) 105,-
  • Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7) 95,-
  • Směs listových salátů s grilovaným lososem, citrusový dresink, bageta (1,4) 159,-
  • Medailonky z vepřové panenky, dýňové pyré, grenaille (7,9) 189,-
Tisnovska rychta_poledni_menu